Notícies Rutes

Valencian

Visita guiada al MUA (Museu Universitat Alacant) i passeig pel Campus

Peripatètics visiten el Museu de la Universitat d'Alacant (*MUA)

Eixida: a les 09.50, des d'Estels

Recorregut: En el Tram de les 10.08, fins a la Universitat i des d'allí al museu per a visita guiada. En finalitzar la visita, una hora de caminada pel campus. Finalment, moment restauració en alguna de les cafeteries de la universitat. Retorn en Tram o Bus segons preferència.

VEURE GALERÍA DE FOTOS

Categoria: 

Jornada d'Iniciació al Nordic Walking

Els alumnes de la UPUA desenvoluparan divendres que ve 15 de maig de 2015, una Jornada en el marc de la iniciativa de “Els Peripatéticos” una Jornada d'Iniciació a el “nordic walking”. La jornada organitzada per Regidoria d'esports i cultura de l'Ajuntament de L´Alfàs del Pí, es desenvoluparà en col·laboració amb l'Associació Nordic Walking de la Comunitat Valenciana.

La caminada nòrdica o marxa nòrdica o nordic walking és un esport de resistència i una forma d'exercici a l'aire lliure que consisteix a caminar amb l'ajuda de bastons similars als utilitzats en l'esquí.

Categoria: 

Els Peripatéticos apareixen en l'Anuari Turístic 2015

Portada Reportaje Peripatéticos

El grup de caminantes de la UPUA ha aparegut en l'Anuari Turístic de la Costa Blanca 2015 amb un reportatge de tres pàgines en el qual es fa una presentació de les activitats que realitza el grup així com els seus beneficis per a la salut.

El reportatje es pot consultar açí

Categoria: 

Passeig Peripatètic: Tossal de Manises - Lucentum


Ruta: Lucentum platja Sant Joan

Data i lloc d'eixida: El Divendres 23, a les 10:00,des de Plaza Estels, enfront de “Els Clavells”.

Recorregut: Eixida d'Estels en Tram fins a Lucentum, visita guiada al Tossal de Manises, després passeig per Platja Sant Joan i possibilitat de retorn caminant a Alacant.

Categoria: 

Pàgines

Subscriure a RSS - Notícies Rutes