Resultats de la Recollida Solidària d'Aliments UA: Convocatòria especial de Nadal

El nostre més sincer agraïment a tota la Comunitat Universitària per la seua especial implicació en la Recollida Solidària Mensual d'Aliments en la UA, en aquesta Convocatòria Especial de Nadal que ha tingut lloc els passats dies 12, 13, 14 i 15 de desembre.

Un total de 827,54 kg d'aliments i 104,75 vostès de productes de condícia i higiene s'han arreplegat durant aquesta campanya de desembre, amb l'ajuda de molts ciutadans i membres de la Comunitat Universitària pertanyent a la Seu Ciutat d'Alacant, i els centres i facultats de la UA que s'han sumat a la iniciativa promoguda per la Incubadora de Valors de la UPUA. Com sabeu aquesta iniciativa compta amb el suport del Vicerectorat de Responsabilitat Social, Inclusió i Igualtat, el Consell d'Estudiants de la UA, el CAU - Centre de Suport a l'Estudiant (Vicerectorat d'Estudiants i Ocupació) i la UPUA (Vicerectorat d'Estudis i Formació).

Els aliments arreplegats s'han destinat a Rebost Solidari, Centre Natzaret, Fundació Banc d'Aliments d'Alacant, i al Programa d'Acció Social de la Universitat d'Alacant que ha fet arribar els mateixos als destinataris finals.
Tota la informació sobre la Campanya i Per a major informació sobre els tipus d'aliments i productes requerits, es pot consultar el següent enllaç:

http://www.universidadpermanente.com/iniciativas/ca/pr-ctiques-de-solidaritat

Veure galeria de fotos ací

Veure tots els resultats

I et recordem les pròximes dates de Recollida Mensual al gener: gener, dilluns 9, dimarts 10, dimecres 11 i dijous 12

 

Entrega alimentos del Rector

Alimentos

Categoria: