Resultat total del Curs 2015-16 de les Campanyes de Recollida d'Aliments Solidaris

Conclou amb èxit la campanya de recollida d'aliments de la Universitat d'Alacant

Alacant, divendres 10 de juny de 2016.

Conclou amb èxit la campanya de recollida d'aliments del curs acadèmic 2015-2016, emmarcat en el projecte “Incubadores de Valors” que promou la Universitat Permanent (UPUA) amb la participació del Consell d'Estudiants de la UA i en col·laboració amb el Vicerectorat de Responsabilitat Social, Inclusió i Igualtat.

La recollida del mes de juny tanca la campanya per al present curs, amb un balanç més que positiu. Al juny s'han arreplegat un total de 736,17 kg d'aliments i 23 vostès de productes de condícia i higiene.  Destacar que en aquest mes de juny l'empresa Llaminadures García Oliva S.A. ha donat 200 kg de galetes.

Agraïm sincerament la participació en aquest acte solidari a tota la comunitat universitària, destinat al CAU, el Banc d'Aliments d'Alacant, el Rebost Solidari, i el Centre Natzaret.

Per als alumnes de la UA, s'han preparat en aquest mes de juny 35 lots d'aliments de 18 kg cadascun, amb aliments bàsics que el CAU farà arribar als seus destinataris finals.

En total durant tot aquest curs acadèmic s'han pogut arreplegar un total de  4.019,10 kg d'aliments no peribles i 312 uds de productes de condícia i higiene.

Totes les dates, llocs i tipus d'aliments

Més informació

Veure galeria de fotos

Foto recogida junio

Categoria: