Homenatge a Chelo Oñate

Benvolguts/des alumnes:

És un plaer convidar-vos a la lectura de poemes organitzada per Verso a Verso, en honor a Chelo Oñate.

Chelo Oñate va ser una persona molt volguda i una gran companya i alumna.

Esperem la vostra assistència el dia 9 de desembre, a les 20.00 h. en el Saló Rafael Altamira de la Seu d'Alacant.

Atentament,

L'equip de la UPUA

Accés a l'enregistrament de l'esdeveniment

Categoria: 

Recollida Solidària d'Aliments - Nadal 2021

La Recollida Solidària d'Aliments s'emmarca en el Projecte "Incubadora de Valors“ promogut per la Universitat Permanent, amb la participació del Consell d'Estudiants i en col·laboració amb el Vicerectorat d'Igualtat, Inclusió i Responsabilitat Social de la Universitat d'Alacant.
Us convidem a participar activament i esperem rebre la solidaritat de tota la comunitat universitària, per a ajudar a aquells col·lectius socials i destinataris/as finals que vénen fins nosaltres de la mà del CAE, Banc d'Aliments d'Alacant, Rebost Solidari, i Centre Natzaret.

A causa de la situació actual provocada per la COVID-19, aquesta recollida es realitzarà a través de:

Enllaços per a realitzar donacions:
Nazaret - Dona
Rebost solidari d'Alacant

Direcció per a lliurar aliments i/o joguets:
Associació de veïns Joan XXIII
C/ Baríton Paco Latorre, S/N – 03015 (Alacant)

Categoria: 

Les activitats complementàries de la UPUA que no et pots perdre - ⚡ ACTUALITZAT ⚡

Logo Incubadora de valors

Sàvies que en la Universitat Permanent pots realitzar activitats complementàries totalment gratuïtes solo per estar matriculat/a en l'actual curs acadèmic?

Aquestes activitats es realitzen en horari de matì, en la Seu Universitària d'Alacant i estan coordinades per voluntaris/as de la UPUA.

Entre elles trobares grups d'intercanvi lingüístic, suport tecnològic o rutes saludables (entre altres) i funcionen com un excel·lent complement a les assignatures de la UPUA pel que, si tens disponibilitat, NO HAS DE PERDRE-TE-LES.

La primera sessió de presentació de les activitats es realitzarà en la setmana del 18 d'octubre en el dia i hora habitual de l'activitat, exceptuant el Club EuCoNet que la realitzarà el dia 14 d'octubre.

Consulta ARA les activitats i els seus horaris

Recollida Benèfica d'Aliments Curs 2020-2021

Logo Incubadora de Valores

La Recollida d'Aliments Solidaris s'emmarca en el Projecte "Incubadora de Valors" promogut per la Universitat Permanent, amb la participació del Consell d'Estudiants i en col·laboració amb el Vicerectorat d'Igualtat, Inclusió i Responsabilitat Social de la Universitat d'Alacant.

Us convidem a participar activament i esperem rebre la solidaritat de tota la comunitat universitària, per a ajudar a aquells col·lectius socials i destinataris/as finals que venen fins nosaltres de la mà del CAE, Banc d'Aliments d'Alacant, Rebost Solidari, i Centre Natzaret.

A causa de la situació actual provocada per la COVID-19, aquesta recollida es realitzarà a través de donació per compte bancari.

Categoria: 

Pàgines

Subscriure a Incubadora de Valors RSS