Aula de Teatre de la UPUA: La marquesa Rosalinda - Fundació Mediterrani Alacant

16 de març de 2022 - 19.00 h

Fundació Mediterrani - Centre Cultural d'Alacant situat en l'Avinguda Dr. Gadea, 1

La Marquesa Rosalinda, avorrida de la vida que porta, és seduïda per Arlequí (o és ella la que li sedueix a ell?), per a desesperació del seu marit. Finalment, no podrà ser (sembla que no és el moment). Qui sap si en una altra època més propícia?

Entrades anticipades ací.

Categoria: 

Recital Dia Mundial de la Poesia: ME LLAMO BARRO… 28 Sonetos de Miguel Hernández

Aula Miguel Hernández - Seu Universitària “Ciutat d’Alacant”
Av. Ramón i Cajal, nº 4 - 03001 - Alacant
 

Presentació

Per a commemorar aquest Dia Mundial de la Poesia, hem volgut fer memòria d'un trist esdeveniment del qual es compleixen 80 anys: la ignominiosa mort del nostre pròxim i gran poeta Miguel Hernández.
Al llarg d'enguany, molts seran els records, recitals, homenatges, sobre i per al poeta socialment compromés, reivindicatiu, combatiu: el poeta símbol.
Enfront d'aqueixa imatge de “Poeta del poble”, nosaltres volem ressaltar aquesta altra de “Poeta de si mateix”. Volem girar els ulls cap al Miguel inflamat i abatut per l'amor; cap a aqueix Miguel que mestressa amb apassionament i pateix amb dignitat.
I ho fem des del mestratge i l'exquisidesa dels seus sonets; d'aquests 28 sonets que són una xicoteta mostra de “les llums i les ombres” de la seua intimitat.

Categoria: 

Homenatge a Chelo Oñate

Benvolguts/des alumnes:

És un plaer convidar-vos a la lectura de poemes organitzada per Verso a Verso, en honor a Chelo Oñate.

Chelo Oñate va ser una persona molt volguda i una gran companya i alumna.

Esperem la vostra assistència el dia 9 de desembre, a les 20.00 h. en el Saló Rafael Altamira de la Seu d'Alacant.

Atentament,

L'equip de la UPUA

Accés a l'enregistrament de l'esdeveniment

Categoria: 

Recollida Solidària d'Aliments - Nadal 2021

La Recollida Solidària d'Aliments s'emmarca en el Projecte "Incubadora de Valors“ promogut per la Universitat Permanent, amb la participació del Consell d'Estudiants i en col·laboració amb el Vicerectorat d'Igualtat, Inclusió i Responsabilitat Social de la Universitat d'Alacant.
Us convidem a participar activament i esperem rebre la solidaritat de tota la comunitat universitària, per a ajudar a aquells col·lectius socials i destinataris/as finals que vénen fins nosaltres de la mà del CAE, Banc d'Aliments d'Alacant, Rebost Solidari, i Centre Natzaret.

A causa de la situació actual provocada per la COVID-19, aquesta recollida es realitzarà a través de:

Enllaços per a realitzar donacions:
Nazaret - Dona
Rebost solidari d'Alacant

Direcció per a lliurar aliments i/o joguets:
Associació de veïns Joan XXIII
C/ Baríton Paco Latorre, S/N – 03015 (Alacant)

Categoria: 

Les activitats complementàries de la UPUA que no et pots perdre - ⚡ ACTUALITZAT ⚡

Logo Incubadora de valors

Sàvies que en la Universitat Permanent pots realitzar activitats complementàries totalment gratuïtes solo per estar matriculat/a en l'actual curs acadèmic?

Aquestes activitats es realitzen en horari de matì, en la Seu Universitària d'Alacant i estan coordinades per voluntaris/as de la UPUA.

Entre elles trobares grups d'intercanvi lingüístic, suport tecnològic o rutes saludables (entre altres) i funcionen com un excel·lent complement a les assignatures de la UPUA pel que, si tens disponibilitat, NO HAS DE PERDRE-TE-LES.

La primera sessió de presentació de les activitats es realitzarà en la setmana del 18 d'octubre en el dia i hora habitual de l'activitat, exceptuant el Club EuCoNet que la realitzarà el dia 14 d'octubre.

Consulta ARA les activitats i els seus horaris

Pàgines

Subscriure a Incubadora de Valors RSS