Enllaços d'Interès

 

Presència en Xarxes Socials de l'Observatori

Enllaços d'Interès

Mitjans especialitzats en majors

Llocs web:


Altres mitjans:

Emissores de radi amb programes especialitzats realitzats per majors:

  • JUNTS PAS A PAS RNE: és un programa de servei públic especialitzat en informació sobre persones majors i persones amb discapacitat.
  • VOXSENIOR. RÀDIO MAJORS UNIVERSITAT MAJORS JAUME I CASTELLÓ: VoxSenior  és un programa setmanal de mitja hora de durada que s'emeten en la FM (dial 107.8) els dimarts.3
  • Els nostres Majors Actius Canal Extremadura Radio: Les Universitats Populars col·laboren amb Canal Extremadura Radie en la realització del programa Els nostres Majors, un programa que va començar a emetre's en les ones regionals dijous passat 16 d'octubre i que té com a base el projecte Els nostres Majors Actius de AUPEX. El programa pot escoltar-se tots els dijous de 13:30 a 14:00 h. i s'emet des de les diferents Universitats Populars que participen en el projecte Els nostres Majors Actius, en total 38, cada dijous des d'una diferent.
  • No et rendisques, company. Radio Escavia Sogorb: Centre especialitzat d'atenció a majors de Sogorb, duu a terme el programa “ no et rendisques, company” en l'emissora cultural Ràdio Escavia ( 87.7 FM). S'emet els dimecres de 5 a 6 i mitjana de la vesprada per a fomentar la participació de les persones majors.
  • Associació Tercera Edat el Verdader Som Notícia Informació i sensibilització social ALTEA 966881791
    info@boqueres.e.telefonica.net Juan Alvado Pérez President Gregorio Espinar Luque Pedagog/Animador 01/10/2008-30/09/2009 El present projecte planteja la idea de realitzar i usar diferents mitjans de comunicació: un butlletí informatiu amb el nom de "Altea Activa" i un programa de radi informatiu "La Ràdio de La teua Vida" amb l'objectiu d'aconseguir una consciència social de la tercera edat i la malaltia de l'Alzheimer o altres demències com a grup social en continu canvi i innovador que persegueix el seu benestar, adaptant-se als canvis sociològics i culturals de la nova era.