Noticies Majors i Mitjans

Valencian

Chelo Oñate protagonitza la pel·lícula "Mirando al mar"

Cartel Película Mirando al mar

Chelo Oñate protagonitza, als seus 86 anys, la nova pel·lícula del director alacantí Ángel Puado, en el qual reviu un últim amor a Alacant amb "Mirando al mar"

«La millor notícia d'aquesta pel·lícula és que s'oblida dels anys i pensa en les persones. Ajuda a descobrir què ocorre en certs passatges de la nostra vida, comprendre que, en fi, hi ha moments en què els anys del DNI res tenen a veure amb aqueixes persones», apunta Escribano, actor de 70 anys establit a Alacant, que després de la seua jubilació en el servei de correus continua dedicat a la cultura.

"Mirando al mar", rodat al Campello i voltants, s'estrena pròximament i compta amb un equip alacantí format per Elena Candela, Fele Pastor, Tomàs Mestre, Ángeles Ceballos, Carlos Coloma, Manu Galipienso (fotografia), Noelia Espinosa (maquillatge), Inma Serrano (música), María Díaz Soler, Sofia Pena i Paco Revilla, resident a Alacant, que resulta ser el pare de Rodrigo Sorogoyen, recent triomfador dels Premis Goya (set guardons, entre ells el de millor director) amb El Regne, i aspirant als Óscar de Hollywood pel curtmetratge Mare.

Veure noticia completa - Diario Información

Categoria: 

1 d'Octubre Dia Internacional de les Persones d'Edat

L'Observatori de Majors i Mitjans de comunicació de la UPUA (MAYMECO) celebrarà aquest dia amb un Programa de Ràdio especial. En col·laboració amb Radi Sant Vicent, en el marc del Programa matinal Sant Vicent Plaza que s'emet entre les 12:30 i les 14:00h, s'abordaran els objectius de l'Observatori amb els integrants del mateix i s'analitzarà el "El maltractament a les persones majors" amb la col·laboració del Metge especialista en Geriatria. Dr. Francisco Gómez Alonso.

Et convidem a escoltar el programa a través de la 95.2FM o bé la web www.radiosanvicente.com

Categoria: 

Homenatge a Fernando Embid Fernández

Data i lloc

Divendres, 5 de desembre d'11:00 a 13:30 hores
Saló d'Actes de l'Aulari II - Campus de la Universitat d'Alacant

Programa de l'Acte

  1. Obertura de l'Acte d'Homenatge a Fernando Embid Fernández, a càrrec de Concepción Bru Ronda, directora Universitat Permanent.
  2. Lliurament a la seua família del premi "El Mentor" que atorga l'Associació d'Alumnes i Ex-alumnes de la Universitat Permanent.
  3. In memoriam, interpretació d'un text a càrrec d'Antonio Boronat.
  4. Presentació del Director de Cinema, Jorge Torregrosa i introducció a la sessió de Cineforum.
  5. Cineforum i torn de preguntes.

Categoria: 

Presentació i Taula Redona Observatori de Majors i Mitjans de comunicació de la UPUA MAYMECO

Dijous, 17 d'Octubre a les 18:00 h.

"Mª Àngels, Chelo, Roberto i Pascual, actors consagrats ens parlen del seu repte personal i participació en sèries de televisió, cinema, teatre, publicitat, ràdio".

Organitza l'Observatori de Majors i Mitjans de comunicació de la UPUA. Presenta Irene Ramos Soler, Investigadora MAYMECO.

Lloc: Sala Rafael Altamira, Seu Ciutat d'Alacant.

Categoria: 

Pàgines

Subscriure a RSS - Noticies Majors i Mitjans